Cd Tot de storm voorbij is met Marijn van der Have

Cd Tot de Storm voorbij is met Marijn van der HaveMarijn van der Have is een jongenssopraan, ‘de Zeeuwse Urker’ zingt liederen over de storm op de cd: Tot de storm voorbij is. Samen met Bariton Piet Baarssen uit Urk. Peter Wildeman bespeelt op deze cd het orgel en piano. Deze prachtige opnames zijn opgenomen in de Grote kerk van Tholen.

Over Marijn

Toen hij nog geen woord kon zeggen, zong Marijn uit Oosterland al alle liedjes van de cd’s die pa en ma Van der Have thuis draaiden uit volle borst mee. Met de Urker Mans Formatie als zijn grote favoriet.

Moeder Linda moest het weleens tegen hem zeggen als ze samen op stap waren: ,,Stttt. En nu even stil.” Nog geen drie jaar oud en z’n stemmetje galmde de hele dag  in alle ruimtes: ,,Als er een cd werd gedraaid in huis. Maar ook in de auto, achter op de fiets. In winkels. Overal”, vertelt Marijn zelf. ,,Ik vind het leuk om mijn stem te laten horen. Een piano of panfluit moet je meenemen, maar je stem heb je altijd bij je.”

Van meet af aan was hij fan van de Urker Mans Formatie, van dirigent Martin Mans. Met zijn ouders Aren en Linda bezocht hij vele concerten. De groep treedt ook regelmatig in Zeeland op. Omdat Marijn nog maar een klein knaapje was, zorgde zijn moeder ervoor dat hij vooraan kon zitten. ,,Martin Mans stond dan te dirigeren en hoorde Marijn achter zijn rug meezingen”, vertelt zij.

Tracklist Tot de storm voorbij is

Op deze cd Tot de storm voorbij is met de jongenssopraan Marijn van der Have staan de volgende schitterende nummers die opgenomen zijn in de Grote kerk van Tholen.

1.Ik zal er zijn K. Bang
2.De heer is mijn herder trad.
3.Vaste rots van mijn behoud (duo) A. Toplady
4.Keer weer tot Hem trad.
5.Houd mijn vast Finse hymne
6.Orgelsolo Ruwe stormen P. Wildeman
7.Haven van Rust ( duo) M. Glasbergen
8.Een droom die geen bedrog is trad.
9.Hoe groot zijt Gij W. H. Groenendijk
10.Jezus die mijn ziel bemint (duo) C. Wesley
11.Jeruzalem, Stad van in Judea trad.
12.De Heilige stad A. Adams
13.Psalm 42 vers 1 en 5 trad.
14.Daar ruis langs de wolken (duo) E. Gerdes
15.Orgelsolo over De Storm trad.
16.Ga nu heen in vrede E. Elgar
17.Er is een God die hoort (Duo) trad.
18.Toekomst vol van hoop H. Maat/A. Roest

De prijs van deze cd is €15,00 per stuk.

Bestel deze cd nu