Cd How great Thou art met Annelies Kroes

Cd How great Thou art met Annelies KroesRecent is er een nieuwe schitterende solo cd verschenen met de soliste Annelies Kroes. Deze cd heeft de titel How great Thou art. En is haar eerste solo-cd.

Medewerkenden cd How great Thou art

Aan de cd How great Thou art wordt medewerking verleend door soliste Annelies Kroes. Verder wordt er medewerking verleend door Eline de Frel op de viool. Peter Wildeman op orgel en de piano. Alieke Verschoof-Roos verleend zowel haar medewerking op de panfluit als vocaal. Evert Kroes verleend ook vocaal medewerking.

Tracklist cd How great Thou art met Annelies Kroes

Op de cd How great Thou art met Annelies Kroes worden de volgende nummers ten gehore gebracht.

1.How great Thou art
2. Psalm 84 – Hij is Koning en Heer
3. Meine Zeit
4. De Heilige Stad
5. Unbounded Grace
6. Heer’, ik kom tot U
7. Psalm 86 – Hoor mij Heer
8. Wachtwoord der hervormers
9. Psalm 51 – Lord, have mercy
10. Grote God, wij loven U
11. Tel uw zegeningen
12. God and God alone
13. Voetstappen in het zand
14. Zie ik sterren aan de hemel staan
15. Look at the world
16. Psalm 68 – Geloofd zij God
17. Wat de toekomst brengen moge
18. Wij danken U

De prijs van deze cd is: €15,00 per stuk

Bestel deze cd nu

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman is geboren te Lisse in 1972.Hij begon zijn orgellessen op 7-jarige leeftijd bij Leen Schippers.

Opleiding

Na de lagere school werd hij al organist bij diverse koren, zoals het meisjeskoor de Jonge Lofstem en mannenkoor Datheen. Jan Bonefaas in Gorkum leerde Peter de beginselen van het componeren, terwijl Nan de Cock (pianodocente uit Lisse) Peter aanleerde dat pianotechniek anders is dan orgeltechniek. Tijdens de Meao-periode in Amersfoort kreeg Peter wekelijks koordirectielessen van Cees het Jonk. Tegelijkertijd zanglessen op de muziekschool te Lisse. Op de Schumann-Akademie in Amsterdam kreeg zijn ontwikkeling een verdieping.

Kerkorganist

Door de Vereniging Organisten Gereformeerde Gemeente werd hij gekozen als kerkorganist in de Gereformeerde Gemeente te Lisse.

Dirigent

Vanaf zijn 20e dirigeerde Peter diverse koren. Momenteel is hij dirigent van de volgende koren: Jongerenkoor Lois, Jongerenkoor Ons Eiland, Het Hollands Jongerenkoor, Jong Mannenkoor Salomo, Jong Dameskoor Shira, Amazing Grace Choir, Jongerenkoor Cantilena en Jeugdkoor Asaf uit Werkendam.

Hij is begeleider bij diverse koren zoals het Groot Klassiek Koor en het Groot Reformatiekoor en de koren Deo Juvante uit Kesteren.

Muzikaal Duo en uitgeverij

Samen met Joost van Belzen treedt hij zeer regelmatig als muzikaal duo op. Als directeur van uitgeverij Interclassic Music brengt hij jaarlijks zoʼn 25 cdʼs op de markt, niet alleen van hemzelf maar ook van andere musici. Peter heeft als slogan: ʻZelf heb ik een kans gehad, die misgun ik andere, jongere musici ook niet.ʻ Peter Wildeman zijn muziek wordt all over the world gehoord, maar bijzonder in Nederland. Zijn muziek wordt zeer regelmatig uitgezonden op de (digitale) media.

Peter is kerkorganist in de Ger. Gemeente van Tholen, waar hij het prachtige van Oeckelen-Steendam- orgel bespeelt. Peter geeft jaarlijks een groot aantal internationale concerten. Jaarlijks geeft hij een tour in Canada en de USA. Daarnaast doet hij landen aan als Belgie, Frankijk, Duitsland, Tsjechie, maar ook landen als Israël en Groot Britannie. Het instrumentale album: wereldberoemde instrumentale melodieën, werd met goud bekroont, en is inmiddels platina. Dankzij de digitalisering zijn al Peters Cd-albums digitaal te beluisteren via Familystream.