1600 mannen zingen Pelgrims op weg naar de eeuwigheid

1600 mannen zingen Pelgrims op weg naar de eeuwigheid1600 mannen zingen op 7 april 2017 een cd in de Nieuwe kerk van Katwijk aan Zee met het thema: Pelgrims op weg naar de eeuwigheid.

De dirigent en voorzitter van de mannenzang is Bert Noteboom. Jaap van Rijn speelde weer zoals gebruikelijk de afgelopen jaren het van de Heuvel orgel in de Nieuwe kerk. Het was dan ook weer een fantastishe avond. De zang was schitterend vele mooie Pelgrims liederen, variërend van kerstliederen, passie en paasliederen, psalmen etc. Daarnaast gaf evangelist Henk binnendijk een schitterende opening van de avond in een overvolle kerk. Dit zal bij veel mannen die deze avond aanwezig waren nog wel herinneren. Onderaan dit artikel kunt u de Youtube video van dit eerste stuk van de avond inclusief psalm 68 vers 10, 16 en 17 terugkijken.

Ook voor de mannen die tijdens de mannenzang vanwege de drukte is dit een leuke ervaring. Heeft u de cd al besteld? Wanneer u de cd volgende week bezorgd wil hebben? En u heeft nog geen bestelling gedaan?  Ga dan nu naar: www.mannenzangkatwijk.nl

Misschien was u wel niet enthousiast over de mannenzang maar sinds de Youtube video wel. Bestel dan alsnog uw cd! Heeft u nog een leuke ervaring of verslag van de mannenzang die nog de moeite waard is om te delen met andere mannenzang-liefhebbers?  Stuur dan een mail naar: info@refomuziek.eu met uw ervaring.

Wilt u ook een mannenzangavond mee maken? De volgende mannenzang is op 3 november 2017 met Psalmen zingen door 1600 mannen op hele noten. Rond 19:00 uur gaat de kerk voor deze mannenzangavond weer open. U bent ook van harte welkom!

Zing uit volle borst mee, met een van de meest gezongen Psalmen: ‘Geloofd zij God met diepst ontzag, Hij overlaadt ons dag aan dag met Zijne gunstbewijzen’! En ook in de volgende coupletten zoals couplet 16: Gij Koninkrijken zingt Gods lof.