Walburgiskerk te Antwerpen verrassend Lunchconcert

Walburgiskerk te Antwerpen verrassend LunchconcertOp zaterdagmiddag 14 september 2019 wordt er een verrassend lunchconcert gehouden in de Sint Walburgiskerk te Antwerpen.

Aanvang en toegang Walburgiskerk te Antwerpen

De aanvang van het lunchconcert in de Walburgiskerk te Antwerpen is om 12:00 uur.  De toegang is gratis en er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig.

U bent van harte welkom in de Sint Walburgiskerk op de Volkstraat 41 te Antwerpen

Medewerkenden Walburgiskerk te Antwerpen

Aan het concert in de Sint Walburgiskerk te Antwerpen wordt medewerking verleend door Young ladies choir Haddasah onder leiding van Ria van den Noort. Mark Brandwijk bespeelt het orgel en de piano en Jan Noordzij bespeelt het orgel.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”. Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.