Mannenensemble Yaron tijdens zaterdagmiddagmuziek in de Fontein te Nijkerk

Mannenensemble Yaron tijdens zaterdagmiddagmuziek in de Fontein te NijkerkOp D.V. zaterdagmiddag 11 november 2023 wordt er een zaterdagmiddagmuziek concert gehouden in de Fontein te Nijkerk met Mannenensemble Yaron.

Aanvang en toegang concert met Manennensemble Yaron

Het concert met Mannenensemble Yaron begint om 16.00 uur. De kerk De Fontein is open vanaf 15.30 uur. De toegangsprijs is € 10,00 per persoon inclusief een consumptie, het is ook mogelijk om met een QR code te betalen. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de toegang gratis. Na afloop van het concert is er koffie, thee of frisdrank.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit zaterdagmiddagmuziek concert in de Fontein op de Dominee Kuypersstraat 2 te Nijkerk.

Medewerkenden concert met Mannenensemble Yaron

Tijdens het concert wordt medewerking verleend door het mannenensemble Yaron onder leiding van Ineke Bos-Strootman. Zij worden begeleid door Chloë Elsenaar op Viool, Lise Munck bespeelt de Fluit en Jan Broekhuis bespeelt orgel en Piano. We kunnen deze middag luisteren naar en zingen over bekende liederen. Ook zullen de instrumentalisten voor ons intermezzo’s verzorgen.

Over Mannenensemble Yaron

In 2020, bij een koorlid aan de keukentafel, is ons mannenensemble opgericht. De naam was al snel besloten: Yaron: “hij die zingt”. 3 jaar later zijn we met Yaron een bijna voltallig en professioneel ensemble. We vormen samen een mooi geheel door de bijzondere klanken en harmonieën die onze stemmen voortbrengen. We zijn een groep jonge en gepassioneerde mannen (18-50 jaar), met verschillende achtergronden en uit verschillende kerken, die de liefde voor God en muziek delen.

Dirigent

Toen Yaron in de kinderschoenen stond, was onze dirigent Ineke Bos-Strootman de verbindende factor. Al drie jaar begeleidt zij ons met veel passie en liefde. We begonnen met oefenen en ons repertoire uit te breiden. Het was soms lastig om allemaal tegelijkertijd te kunnen repeteren vanwege de COVID-19 pandemie, maar we lieten ons niet ontmoedigen en vonden manieren om elkaar toch te kunnen blijven zien en samen te zingen.

Hoop en liefde

Al snel kregen mensen lucht van ons bestaan en kregen we de kans om op te treden bij lokale kerkdiensten. We vonden het fantastisch om onze stemmen te kunnen laten horen en om onze passie voor God en muziek te delen met anderen. Sindsdien zijn we als ensemble alleen maar gegroeid en hebben we ons repertoire verder uitgebreid. We blijven streven naar perfectie en willen onze boodschap van hoop en liefde blijven verspreiden door middel van onze muziek.