Jong talent deel 2 vanuit de koorkerk te Middelburg

Jong talent vanuit de koorkerk te MiddelburgOp d.v. zaterdag 1 mei 2021 wordt er een concert met Jong talent deel 2 vanuit de koorkerk te Middelburg gehouden.

Aanvang concert jong talent deel 2

De aanvang van het concert met Jong talent deel 2 vanuit de koorkerk te Middelburg is 20:00 uur. U kunt deze uitzending volgen via het Youtube kanaal van Peter Wildeman. Klik op de volgende link om naar zijn Youtube kanaal te gaan: https://www.youtube.com/channel/UCeoN1pzAwEZXlqJILJis_gA

Het concert is gratis een donatie wordt wel op prijs gesteld.

Medewerkenden concert Jong talent deel 2

Aan het concert met jong talent vanuit de koorkerk te Middelburg wordt medewerking verleend door Caroline Doorn als sopraan. Anne-Maureen Gelijnse op de vleugel en Lourens Nobel op de trompet. Verder wordt er medewerking verleend door Lise de Munck op de dwarsfluit, Jolanda van de Wege op de panfluit en Frank Zuidijk op de trompet. Verder verleend ook Peter Wildeman zijn medewerking aan deze avond.

Over Jolanda van de Wege

Jolanda van de Wege is geboren in 1993. Zij is op haar tiende begonnen met het spelen van panfluit, momenteel volgt zij lessen bij Liselotte Roykita. In het verleden heeft ze verschillende lessen gevolgd bij Roemeen Nicolae Pirvu.

Vanaf medio 2016 geeft zij met veel plezier les aan de Zeeuwse Muziekschool.

Concerten

Regelmatig verleent ze haar medewerking aan concerten in combinatie met koren en diverse musici. Ook heeft zij aan verschillende cd-opnames haar medewerking verleend.

Naar aanleiding hiervan is in mei 2017 haar debuut album ‘Con Calore’ verschenen, in samenwerking met vleugel, orkest en vocale ondersteuning van Jong Mannenkoor Salomo. Con Calore staat voor ‘met warmte en gevoel’ en dat is precies wat ze wil vertolken met haar muziek.

Na haar debuutalbum volgden al snel meerdere cd’s, waaronder het kerstalbum ‘O holy night’ met Hugo van der Meij en Jan Rozendaal. Medio 2018 verscheen ‘It is well’ waar Jolanda samen met haar nichtje en bekende panfluitiste Carina Bossenbroek diverse liederen ten gehore bracht, begeleidt door Martin Mans op het orgel.

Koren

Naast het spelen van panfluit is ze ook dirigente van verschillende koren:

Kinderkoor Mattithja en Jong Dameskoor Salóme uit Krabbendijke en vanaf begin 2019 Jongerenkoor Hannanja uit Tholen en Projectjongerenkoor Elim uit ‘s-Gravenpolder.