Jong mannenkoor Salomo in de Grote kerk van Tholen deel 2

Jong Mannenkoor Salomo in de Grote kerk van Tholen deel 2Op D.V. zaterdag 25 september 2021 is er een online concert te bekijken van Jong Mannenkoor Salomo in de Grote kerk van Tholen. Dit is deel 2 in deze reeks concerten.

Aanvang en toegang concert met Jong Mannenkoor Salomo

De aanvang van het concert met Jong Mannenkoor Salomo is 20:00 uur. Dit concert is gratis te bekijken op het Youtube kanaal van Peter Wildeman via: https://www.youtube.com/channel/UCeoN1pzAwEZXlqJILJis_gA. Een donatie voor de onkosten wordt op prijs gesteld.

Medewerkenden concert met Jong Mannenkoor Salomo

Tijdens dit concert wordt medewerking verleend door Jong Mannenkoor Salomo onder leiding van Peter Wildeman. Rianne Vogelaar verzorgt de zang waarbij Huig van der Knijff op het orgel speelt. Peter Wildeman en Martin Weststrate bespelen het orgel en de piano. Jolanda van de Wege en Hannah van Luik bespelen de panfluiten.

Over Jong Mannenkoor Salomo

Jong Mannenkoor Salomo is opgericht in de zomer van 2011 en is een ensemble op christelijke grondslag. Het unieke aan Jong Mannenkoor Salomo is dat de gemiddelde leeftijd van de koorleden rond de 30 jaar ligt, hetgeen in de heldere klank weerklinkt. Het ensemble bestaat uit 20 enthousiaste zangers, allen met dezelfde passie: Zingen! Jong Mannenkoor Salomo is opgericht door Peter Wildeman. Naast het dirigeren van Jong Mannenkoor Salomo, verzorgt hij diverse orgelconcerten en begeleid diverse koren en solisten. Daarnaast organiseert Peter Wildeman diverse concert- en zangreizen.

Repertoire en concerten

Het repertoire bestaat uit een brede selectie van psalmen en diverse geestelijke liederen. Gedurende het jaar werken we mee aan diverse mooie concerten. Deze concerten worden door Jong Mannenkoor Salomo zelf georganiseerd, of we zingen op uitnodiging van andere koren. Tijdens de concerten begeleid Joost van Belzen ons op de vleugel. In de afgelopen jaren hebben we al op diverse mooie locatie meegewerkt aan een concert, zoals in: de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk te Dordrecht, de Grote of Maria Magdalena Kerk te Goes, de Nieuwe Kerk te Middelburg en het concertgebouw De Doelen te Rotterdam.

Cd’s

We hebben in de afgelopen jaren drie CD’s opgenomen. Op de eerste twee CD’s is een mooie selectie van psalmen en geestelijke liederen opgenomen. Afgelopen jaar hebben we kerst CD opgenomen.