Groot koorconcert in Tholen voor de JBGG

Groot koorconcert in Tholen voor de JBGGOp D.V. zaterdagavond 6 april 2024 wordt er een groot koorconcert in Tholen voor de JBGG gehouden.

Aanvang en toegang Groot koorconcert in Tholen

De aanvang van het Groot koorconcert in Tholen is 19:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00 per volwassene en kinderen betalen € 5,00. Een gezinskaart kost € 30,00. U kunt de kaarten in de voorverkoop reserveren via: www.peterwildeman.nl/concerten/

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de JBGG (Jeugdbond Gereformeerde Gemeente) actie met het thema Bijbel binnen bereik.

Jong en oud is van harte welkom tijdens dit koorconcert in de Grote kerk op het Kerkplein 1 te Tholen.

Medewerkenden Groot koorconcert in Tholen

Tijdens het Groot koorconcert in Tholen wordt medewerking verleend door het Hollands Jongerenkoor onder leiding van Peter Wildeman. Joost van Belzen bespeelt dan het orgel en Mark Brandwijk de piano. De trompet wordt bespeelt door Wilhelm Groenendijk. Daarnaast wordt er medewerking verleend door Kinderkoor Sjaloom onder leiding van Mirjam Hoogesteger- den Engelsman. Janine Zwalua bespeelt dan de piano. De spreker is Jaco Stuut namens de Jeugdbond van de Gereformeerde Gemeente.

Over Mark Brandwijk

Vanaf 2010 tot 2016 studeerde Mark piano bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. In die tijd won hij onder andere de eerste prijs tijdens de Maassluise Muziekweek. Later volgde Mark lessen Bert van den Brink en Jan-Willem van Delft.

Begeleider

Mark is als pianist met name actief als begeleider van koren, solisten en instrumentalisten. Zo is hij onder andere vaste begeleider van Mannensemble Espressione, werkt hij samen met soliste Tenira Sturm, en is hij regelmatig te zien bij Nederland Zingt.

Solist

Mark is als pianist breed inzetbaar. Hij is een begaafd improvisator, maar heeft ook een uitgebreid klassiek repertoire opgebouwd. Zijn voorliefde gaat uit naar het laatromantische en vroegmoderne repertoire.

Duo Virtuoso

Samen met organist Reinier Korver vormt Mark het duo ‘Duo Virtuoso’. Dit duo presenteert op orgel, piano en harmonium op unieke wijze originele klassieke muziek.