Doelenconcert van Rotterdam groot klassiek concert

Doelenconcert van Rotterdam groot klassiek concertOp zaterdagavond 7 september 2019 wordt er een groot klassiek Doelenconcert van Rotterdam gegeven in de Doelen.

Aanvang en toegang Doelenconcert van Rotterdam

De aanvang van het Doelenconcert van Rotterdam is 20:00 uur. De toegangsprijs voor een eerste rangs plaats is €38,50 en voor een 2e rangs plaats is €24,50.

U bent van harte welkom in De Doelen op het Schouwburgplein 50 te Rotterdam

Medewerkenden Doelenconcert van Rotterdam

Tijdens het doelenconcert van Rotterdam wordt er medewerking verleend door het Groot Klassiek koor onder leiding van Martin Zonnenberg. Verder werkt er mee het Christelijk Waddinxveens mannenkoor de Gouwestem en Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk onder leiding van Martin Mans. Sterre van Boxtel is de sopraan. Evelyn Heuvelmans bespeelt de hobo. De fluit wordt bespeelt door Marjolein de Wit. Pascal de Wilde bespeelt de trompet en Joost van Belzen de piano. De organist is Peter Wildeman. De solisten zijn Marjo van Someren sopraan en Maria den Hertog Alt.

Over Marjolein de Wit

Al op jonge leeftijd begon fluitiste Marjolein de Wit aan haar loopbaan als fluitiste. Toen zij tien jaar oud was kreeg zij haar eerste lessen van Raymond Delnoye, solofluitist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Al snel won zij diverse prijzen op enkele Nederlandse muziekconcoursen. Van 1989 tot 1994 studeerde zij aan het Brabants Conservatorium in Tilburg, wederom bij Delnoye.

Hier studeerde zij cum laude af. Haar eindexamen werd op radio 4 uitgezonden. Zij volgde masterclasses bij onder anderen Emily Beynon en Peter Lukas Graf.

Marjolein de Wit concerteert met grote regelmaat in Nederland maar ook daarbuiten, zowel solistisch als in kamermuziekverband.

Regelmatig is zij in diverse muziekprogramma’s op televisie te zien. Daarnaast heeft zij meerdere solocd’s op haar naam staan. Momenteel is Marjolein de Wit verbonden aan meerdere kamermuziekensembles en geeft zij recitals met pianist Jelger Blanken en Martin Zonnenberg. Naast een uitgebreide lespraktijk verzorgt zij regelmatig workshops en masterclasses.