Cd Aanschouw het Lam van God met massale samenzang

cd Aanschouw het Lam van GodEen mooie en gevarieerde samenzang cd is de cd Aanschouw het Lam van God.

Over de cd Aanschouw het Lam van God (Massale samenzang)

Een gevarieerde samenzang-CD met massale samenzang vanuit de grote kerk van Tholen. Joost van Belzen en Peter Wildeman bespelen het magistrale van Dam orgel. Het programma wordt opgebouwd met liederen beginnend in ‘Gethsemane’, de veroordeling, de gang over de Via Dolorosa, Golgotha, het graf,
de opstanding, en uiteindelijk de Hemelvaart! De 400 mensen zingen ook in beurtzang, soms 4-stemmig koor erdoorheen. Ook wordt er solistisch nog gezongen door Elise Hout en Eleora. Aanschouw het Lam van God: Het is een zeer afwisselende CD voor lijdenstijd en pasen!

De tracklist van de cd Aanschouw het Lam van God

Op deze mooie massale samenzang cd Aanschouw het Lam van God staan de de onderstaande nummers.

1. “Aanschouw het Lam van God” 
2. “Psalm 22 : 1 en 6”
3. “’t Is middernacht en in de hof” 
4. “Op die Heuvel daarginds: 1 en 2” 
5. “Mijn Verlosser hangt aan ‘t kruis”
6. “Is dat, is dat mijn Koning? (solo: Elise Hout)” 
7. “Heel alleen in de hof” 
8. “Via Dolorosa (solo Eleora: Esther Ijzelenberg – Martine van Vossen)” 
9. “Als ik in gedachten sta” 
10. “U zij de glorie (koor en samenzang)” 
11. “Daar juicht een toon (koor en samenzang)” 
12. “Gouden harpen ruisen”
13. “Jezus leeft in eeuwigheid”
14. “Jezus leeft in eeuwigheid”
15. “Psalm 150 : 1 en 3”

De prijs van deze cd is €6,95 per stuk.

Bestel deze cd nu

Of beluister dit album via Familystream

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman is geboren te Lisse in 1972.Hij begon zijn orgellessen op 7-jarige leeftijd bij Leen Schippers.

Na de lagere school werd hij al organist bij diverse koren, zoals het meisjeskoor de Jonge Lofstem en mannenkoor Datheen. Jan Bonefaas in Gorkum leerde Peter de beginselen van het componeren, terwijl Nan de Cock (pianodocente uit Lisse) Peter aanleerde dat pianotechniek anders is dan orgeltechniek. Tijdens de Meao-periode in Amersfoort kreeg Peter wekelijks koordirectielessen van Cees het Jonk. Tegelijkertijd zanglessen op de muziekschool te Lisse. Op de Schumann-Akademie in Amsterdam kreeg zijn ontwikkeling een verdieping.

Door de Vereniging Organisten Gereformeerde Gemeente werd hij gekozen als kerkorganist in de Gereformeerde Gemeente te Lisse.

Vanaf zijn 20e dirigeerde Peter diverse koren. Momenteel is hij dirigent van de volgende koren: Jongerenkoor Lois, Jongerenkoor Ons Eiland, Het Hollands Jongerenkoor, Jong Mannenkoor Salomo, Jong Dameskoor Shira, Amazing Grace Choir, Jongerenkoor Cantilena en Jeugdkoor Asaf uit Werkendam.

Hij is begeleider bij diverse koren zoals het Groot Klassiek Koor en het Groot Reformatiekoor.koren Deo Juvante uit Kesteren.

Samen met Joost van Belzen treedt hij zeer regelmatig als muzikaal duo op. Als directeur van uitgeverij Interclassic Music brengt hij jaarlijks zoʼn 25 cdʼs op de markt, niet alleen van hemzelf maar ook van andere musici. Peter heeft als slogan: ʻZelf heb ik een kans gehad, die misgun ik andere, jongere musici ook niet.ʻ Peter Wildeman zijn muziek wordt all over the world gehoord, maar bijzonder in Nederland. Zijn muziek wordt zeer regelmatig uitgezonden op de (digitale) media.

Peter is kerkorganist in de Ger. Gemeente van Tholen, waar hij het prachtige van Oeckelen-Steendam- orgel bespeelt. Peter geeft jaarlijks een groot aantal internationale concerten. Jaarlijks geeft hij een tour in Canada en de USA. Daarnaast doet hij landen aan als Belgie, Frankijk, Duitsland, Tsjechie, maar ook landen als Israël en Groot Britannie. Het instrumentale album: wereldberoemde instrumentale melodieën, werd met goud bekroont, en is inmiddels platina. Dankzij de digitalisering zijn al Peters Cd-albums digitaal te beluisteren via Familystream.