Nieuw! Lucas Boeken Schrijfwedstrijd

Nieuw! Lucas Boeken SchrijfwedstrijdNieuw! Lucas Boeken Schrijfwedstrijd

Lucas boeken schrijfwedstrijd. Altijd al een boek willen schrijven? Dan is dit nu jouw of uw kans! Uitgeverij Lucas Boeken zoekt talentvolle auteurs en organiseert een schrijfwedstrijd!

Schrijf het eerste hoofdstuk van een spannend en/of ontroerend verhaal en stuur
dat op naar de redactie. Geef ook de categorie aan voor wie het boek bedoeld is. U kunt kiezen uit onder andere kinderboeken, jeugdboeken, volwassen etc. De inzendingen zullen per categorie worden beoordeeld.

Schrijfcriteria

Daarbij wordt er uiteraard gekeken naar schrijfstijl, verhaallijn en dergelijke meer.
Van de drie meest aansprekende inzendingen krijgen de auteurs de kans om het
verhaal verder uit te werken tot een compleet manuscript.

Je kunt je bijdrage tot 15 juni 2021 sturen naar de redactie (belzen@filternet.nl).
je ontvangt daarna spoedig bericht.

Mocht u jij een manuscript hebben dat al jaren in ‘de kast’ ligt naar wat nooit tot
een uitgave kwam, schroom niet om het ons toe te sturen. We zien uit naar mooie verhalen!

Namens Uitgeverij Lucas Boeken, Peter Wildeman uitgever en Adriaan van Belzen redacteur

Contactinformatie schrijfwedstrijd

Voor meer informatie over de schrijfwedstrijd kunt u kijken op de website: www.lucasboeken.nl voor digitale opgavelink

Of stuur een e-mail voor meer informatie naar: info@lucasboeken.nl of belzen@filternet.nl

Lucas Boeken is een christelijke boekenuitgeverij. Het aanbod varieert van theologische boeken, kinderboeken, dagboeken en muziekboeken.

Lukasboeken is een initiatief van Peter Wildeman.

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman is geboren te Lisse in 1972.Hij begon zijn orgellessen op 7-jarige leeftijd bij Leen Schippers.

Na de lagere school werd hij al organist bij diverse koren, zoals het meisjeskoor de Jonge Lofstem en mannenkoor Datheen. Jan Bonefaas in Gorkum leerde Peter de beginselen van het componeren, terwijl Nan de Cock (pianodocente uit Lisse) Peter aanleerde dat pianotechniek anders is dan orgeltechniek. Tijdens de Meao-periode in Amersfoort kreeg Peter wekelijks koordirectielessen van Cees het Jonk. Tegelijkertijd zanglessen op de muziekschool te Lisse. Op de Schumann-Akademie in Amsterdam kreeg zijn ontwikkeling een verdieping.

Door de Vereniging Organisten Gereformeerde Gemeente werd hij gekozen als kerkorganist in de Gereformeerde Gemeente te Lisse.

Vanaf zijn 20e dirigeerde Peter diverse koren. Momenteel is hij dirigent van de volgende koren: Jongerenkoor Lois, Jongerenkoor Ons Eiland, Het Hollands Jongerenkoor, Jong Mannenkoor Salomo, Jong Dameskoor Shira, Amazing Grace Choir, Jongerenkoor Cantilena en Jeugdkoor Asaf uit Werkendam.

Hij is begeleider bij diverse koren zoals het Groot Klassiek Koor en het Groot Reformatiekoor.koren Deo Juvante uit Kesteren.

Samen met Joost van Belzen treedt hij zeer regelmatig als muzikaal duo op. Als directeur van uitgeverij Interclassic Music brengt hij jaarlijks zoʼn 25 cdʼs op de markt, niet alleen van hemzelf maar ook van andere musici. Peter heeft als slogan: ʻZelf heb ik een kans gehad, die misgun ik andere, jongere musici ook niet.ʻ Peter Wildeman zijn muziek wordt all over the world gehoord, maar bijzonder in Nederland. Zijn muziek wordt zeer regelmatig uitgezonden op de (digitale) media.

Peter is kerkorganist in de Ger. Gemeente van Tholen, waar hij het prachtige van Oeckelen-Steendam- orgel bespeelt. Peter geeft jaarlijks een groot aantal internationale concerten. Jaarlijks geeft hij een tour in Canada en de USA. Daarnaast doet hij landen aan als Belgie, Frankijk, Duitsland, Tsjechie, maar ook landen als Israël en Groot Britannie. Het instrumentale album: wereldberoemde instrumentale melodieën, werd met goud bekroont, en is inmiddels platina. Dankzij de digitalisering zijn al Peters Cd-albums digitaal te beluisteren via Familystream.