Daniëlle van Laar en family in online concert deel 2

Danielle van Laar en family vanuit de AugustijnenkerkOp D.V. zaterdag 18 september 2021 wordt er een online concert met Daniëlle van Laar en Family gehouden tijdens de uitzending van Duo 4 handen.

Aanvang en toegang concert Daniëlle van Laar en family

De aanvang van het online concert vanuit de Augustijnenkerk te Dordrecht met Daniëlle van Laar en family tijdens de Duo 4 handen uitzending is 20:00 uur. U kunt het online concert gratis volgen via het Youtube kanaal van Peter Wildeman of 4 handen. Het Youtube kanaal van Peter Wildeman kunt u vinden op: https://www.youtube.com/channel/UCeoN1pzAwEZXlqJILJis_gA. Een donatie wordt op prijs gesteld.

Medewerkenden concert Daniëlle van Laar en Family

Tijdens het concert van Duo 4 handen met Daniëlle van Laar en family wordt medewerking verleend door Daniëlle van Laar op de fluit. Rhodé van Laar op de cello en Sarah van Laar op de harp. Verder wordt er medewerking verleend door strijkerskwartet Ichtus onder leiding van Robert Cekov. Joost van Belzen bespeelt de vleugel.

Over Daniëlle van Laar

Daniëlle van Laar isgeboren op 29 november 1971 in IJmuiden. Daniëlle begon op twaalfjarige leeftijd met het bespelen van de dwarsfluit. In 1989 kreeg zij les aan de vooropleiding van het Rotterdams conservatorium bij Jacques Zoon (voormalig solofluitist van het Concertgebouworkest).

Daarna studeerde zij aan het Brabants conservatorium bij Hanni Barendrecht en behaalde in 1995 haar diploma voor docerend musicus. Ze zette haar studie voort bij Raymond Delnoye en behaalde in mei 1997 met glans het diploma voor uitvoerend musicus. Zij volgde cursussen bij Gaby Pas – van Riet, Annette von Stackelberg en Emily Beynon (solofluitiste van het  Concertgebouworkest). Regelmatig verleent zij solistische medewerking bij concerten en CD-opnames. Met de organist Peter Wildeman maakte zij diverse solo CD’s.

Docent

Daniëlle heeft haar eigen fluitlespraktijk in Gouda waar zij beginnend en gevorderde fluitisten de fijne kneepjes van het fluiten leert.  Hierbij gaat het niet alleen om de techniek maar besteedt  Daniëlle veel aandacht aan de muziekbeleving en het plezier dat het fluiten geeft.