Musici Alisa van Dijk uit Dordrecht

Welkom op deze pagina. U vind hier meer informatie over de violist en zangeres Alisa van Dijk uit Dordrecht

Augustijnenkerk Dordrecht concert met Alisa

De komende periode geeft Alisa verschillende concerten in Dordrecht en omgeving. Zie voor meer informatie de Agenda

Joodse muziek trinitatiskapel dordrecht

Over Alisa

Alisa begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada, waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver.

Ze studeerde daar onder andere bij Paul Kling. Ze nam ook deel aan een aantal gerenommeerde masterclasses, zoals het Banff International Festival, het Orford Arts Centre en het Mozarteum in Salzburg.

Violist en zangeres

Alisa heeft veel ervaring opgedaan als uitvoerend musicus in solo- en kamermuziekrecitals en in orkestverband, zowel in Canada als in Nederland. In 2012 keerde Alisa terug naar Nederland om viool te studeren bij Ilona Sie Dhian Ho. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium. De laatste jaren treedt ze ook op als zangeres.

Docent

Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent. Tevens heeft ze de Master Muziek Pedagogiek afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij viool en zang studeerde, o.a. met Liesbeth Ackermans (viool), en Kees-Jan de Koning (zang). Ze bespeelt een Viotti Stradivarius viool gemaakt door Hermann Janzen uit Mission, B.C. in Canada.

31okt15:30Instrumentaal concert in de Trinitatiskapel Dordrecht zaterdagmiddag 31 oktober 2020Trinitatiskapel, Dordrecht

VIOOL- en ZANGLES

Heeft u interesse in een vrijblijvende proefles voor uw kind of voor uzelf?

Ik geef viool- en zangles in Dordrecht en omgeving aan huis en bij mij thuis.

Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier

Ik hoor graag van u! Allen welkom!

Contactformulier


    captcha

    www.alisavandijk.nl