Februari, 2020

14feb20:00Sint-Jan te Gouda benefietconcert voor MalawiSint-Jan, Gouda

Meer

Details

Sint-Jan te Gouda benefietconcert voor MalawiOp d.v. vrijdagavond 14 februari 2020 wordt er een benefietconcert gehouden in de Sint-Jan te Gouda voor Malawi.

Aanvang en toegang Benefietconcert voor Malawi

De aanvang van het benefietconcert voor Malawi in de Sint Jan te Gouda is 20:00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen is €15,00 per persoon. De toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis.

U bent van harte welkom in de Sint-Jan op Achter de kerk 2 in Gouda. De opbrengst van het concert komt volledig ten goede van hulp aan Malawi, het armste land ter wereld.

Medewerkenden Benefietconcert voor Malawi

Tijdens dit Benefietconcert voor Malawi in de Sint-Jan te Gouda wordt er medewerking verleend door mannenkoor de Gouwestem en de The Martin Mans Formation onder leiding van Martin Mans. Daarnaast is Martin Mans de organist. Hugo van der Meij bespeelt het orgel. Mark Brandwijk bespeelt de vleugel. En Arjan en Edith post bespelen de trompetten.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.
Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”.

Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.

Tijd

(Vrijdag) 20:00

Locatie

Sint-Jan, Gouda

Achter de Kerk 2

Organisator

Organisatie opdracht in Afrika

X