September, 2022

24sep19:00Sealthiël kerk te Leerdam psalmzangavond met Martin WeststrateSealthiël kerk ,Leerdam

Meer

Details

Sealthiël kerk te Leerdam psalmzangavond met Martin WeststrateOp D.V. zaterdagavond 24 september 2022 wordt er in de Sealthiël kerk te Leerdam een psalmzangavond gehouden met Martin Weststrate als organist.

Aanvang en toegang psalmzangavond Sealthiël kerk te Leerdam

De aanvang van de psalmzangavond in de Sealthiël kerk te Leerdam is 19:00 uur. De kerk is open vanaf 18:30 uur. De toegang van de psalmzangavond is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor de stichting Bethlehem. De thema van deze avond is van brood naar het Woord.

U bent van harte welkom in de Sealthiël kerk van de Gereformeerde Gemeente in Nederland op de Drossaardslaan 1 te Leerdam.

Medewerkenden psalmzangavond Sealthiël kerk te Leerdam

Tijdens de psalmzangavond in de Sealthiël kerk te Leerdam wordt medewerking verleend door de organist Martin Weststrate. De spreker tijdens deze psalmzangavond die een opening en meditatie zal verzorgen is dominee A. Van Voorden.

Over Martin Weststrate

Martin Weststrate is geboren in 1973 te Kloetinge. Hij is opgegroeid in Kloetinge waar hij van zijn ouders meekreeg dat muziek een belangrijke plaats in nam. Beide ouders speelde ook orgel. Hij volgde zijn muziekopleiding aan de Zeeuwse Muziekschool te Goes waar hij alle diploma’s voor orgel behaalde.

Begeleider

Regelmatig wordt hij als begeleider van jongeren-, gemengde- en mannenkoren gevraagd om mee te werken aan uitvoeringen en geluidsopnamen. Inmiddels heeft hij aan een groot aantal Cd-opnamen meegewerkt. Het begeleiden van samenzang heeft zijn voorliefde. Ook hiervan zijn Cd’s opgenomen, onder andere de bekende serie “Psalmzang”. Zowel in binnen- als buitenland werden vele orgels door hem bespeeld.

Concertreizen en  kerkorganist

In 2006 gaf hij onder meer medewerking aan een concertreis door Canada. Sinds zijn 15e levensjaar is hij kerkorganist van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Goes. Vanaf 2001 is hij één van de organisten van de Gereformeerde Gemeente in Krabbendijke. Hij is jarenlang als vaste organist verbonden geweest aan jongerenkoor “Mattanja” uit Goes en jeugdkoor “Mattithja” uit Krabbendijke. Martin Weststrate is vanaf 2009 als organist verbonden aan het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland.

Tijd

(Zaterdag) 19:00

Locatie

Sealthiël kerk, Leerdam

Drossaardslaan 1

Organisator

Martin Weststrate

X