November, 2019

30nov19:30Oude kerk te Lunteren psalmzangavond met CresendoOude kerk, Lunteren

Meer

Details

oude kerk te Lunteren psalmzangavond met CresendoOp d.v. zaterdagavond 30 november 2019 wordt er in de Oude kerk te Lunteren een psalmzangavond gehouden.

Aanvang en toegang Oude kerk te Lunteren

De aanvang van het concert in de Oude kerk te Lunteren is 19:30 uur. De kerk is open om 19:00 uur. De toegang voor dit concert is gratis.

U bent van harte welkom in de Oude kerk op de Dorpsstraat 34 te Lunteren.

Medewerkenden Oude kerk te Lunteren

Er wordt medewerking verleend door Interkerkelijk Psalmzangkoor Cresendo onder leiding van dirigent Johan van Sligtenhorst. Het orgel wordt bespeelt door Gerco van Ingen. Edwin Mouw bespeelt de trompet. Dominee W. Mouw verzorgt de meditatie.

Over het concert in de Oude kerk te Lunteren

Er wordt een jaarlijkse psalmzangavond met samenzang georganiseerd in de Oude kerk te Lunteren. Wij als koor zijn bezig met een psalmen project ,dit om ook de onbekende psalmen ten gehore te brengen en op cd te zetten. De cd met 6 de psalmen 76 tm  90 kan elk moment klaar zijn. Deze hopen we op deze avond ook te kunnen verkopen .

Volgend jaar  hopen we D.V ons 40-jarig  jubileum te vieren  op 10 oktober 2020.

Wij zijn een interkerkelijk koor en zingen uitsluitend de psalmen en de enige gezangen .

Onze repetitie avond is de dinsdagavond  in de Zuiderkerk te ede .nieuwe leden zijn altijd welkom.

Jaarlijkse psalmzangavond met samenzang. Wij als koor zijn bezig met een psalmen project ,dit om ook de onbekende psalmen ten gehore te brengen en op CD te zetten . CD 6 de psalmen 76 tm  90 kan elk moment klaar zijn. Deze hopen we op deze avond ook te kunnen verkopen .

Volgend jaar hopen we D.V ons 40-jarig  jubileum te vieren  op 10 oktober 2020. Wij zijn een interkerkelijk koor en zingen uitsluitend de psalmen en de enige gezangen . Onze repetitie avond is de dinsdagavond  in de Zuiderkerk te Ede. De nieuwe leden zijn altijd van harte welkom.

Tijd

(Zaterdag) 19:30

Locatie

Oude kerk, Lunteren

Dorpsstraat 34

Organisator

Psalmzangkoor Crescendo ede

X