Oktober, 2021

23okt20:0021:30Grote kerk te Oudewater met symfonieorkest Sjosjanim en Sweelinck kamerkoorSint Michaëlskerk (grote kerk),Oudewater

Meer

Details

Grote kerk te Oudewater met Symfonieorkest Sjosjanim en Sweelinck KamerkoorOp D.V. zaterdag 23 oktober wordt er in de Grote kerk te Oudewater een concert gehouden wat in het teken staat van Mendelsohn met symfonieorkest Sjosjanim en het Sweelinck Kamerkoor.

Aanvang en toegang concert Grote kerk te Oudewater

De aanvang van het concert in de Grote kerk te Oudewater met symfonieorkest Sjosjanim en het Sweelinck Kamerkoor is 20:00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen is €17,00 per persoon. Voor 13 tot en met 18 jarigen is de toegang €12,00 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. In de voorverkoop gelden er voordeligere tarieven de toegangsprijs voor volwassenen is dan €15,00 per persoon. Voor de 13 tot en met 18 jarigen is de toegangsprijs dan €10,00 per persoon. Om toegangskaarten in de voorverkoop te bestellen gaat u naar: http://www.sweelinck-kamerkoor.nl/contact/

U bent van harte welkom in de Grote of de Sint Michaelskerk op de Noorder Kerkstraat 1 te Oudewater.

Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs vereist (gevaccineerd, negatief getest of herstelbewijs).

Medewerkenden concert Grote kerk te Oudewater

Tijdens het concert in de Grote kerk te Oudewater zal medewerking worden verleend door Christelijk Symfonieorkest Sjosjanim onder leiding van Gerben Budding en Sweelinck Kamerkoor Apeldoorn onder leiding van Marjon van der Linden.

Tijdens dit concert zal Psalm 42 van F. Mendelssohn-Bartholdy / Symfonie no. 104 van J. Haydn ten gehore worden gebracht.

Over Marjon van der Linden

Marjon van der Lindenstudeerde hoofdvak koordirectie aan het Utrechts Conservatorium, bij Rob Vermeulen, en zang bij Dobrinka Yankova. In 2011 rondde ze summa cum laude haar Bachelor-opleiding koordirectie af en in 2012 volgde het Master-examen dat met goed gevolg werd afgelegd.

Directiecursussen

Diverse malen nam Marjon deel aan directiecursussen, waar ze directielessen ontving van onder meer Daan Admiraal, Georg Grün (D), Micha Hamel en Martin Wright (UK). Ook heeft ze de Meerjarige Dirigentenopleiding gevolgd, die in 2005 cum laude werd afgesloten. Haar docenten waren Hans Noyens en Desirée Verlaan.

Voorafgaand aan de conservatoriumopleiding in Utrecht studeerde ze bij Joop Schets aan de Hogeschool IDE in Gorinchem.

Dirigent

Marjon is dirigent van het Sweelinck Kamerkoor uit Apeldoorn. Ze is tevens artistiek leider van de Ars Musica Koorschool, die ze in 2008 oprichtte. Deze Koorschool bestaat uit vier koren op twee locaties, waar kinderen en jongeren breed muzikaal worden opgeleid. Ze is tevens dirigent van deze Koorschool, alsook van het Ars Musica Meisjeskoor, dat ze in 2012 oprichtte, en dat ook op twee locaties repeteert.

Solist

Marjon studeert zang bij Pieter van Breugel. Ze treedt regelmatig op als solist, en zingt bij het professionele Ars Musica Kamerkoor.

Tijd

(Zaterdag) 20:00 - 21:30

Locatie

Sint Michaëlskerk, Oudewater

Noorder Kerkstraat 1

Organisator

Symfonieorkest Sjosjanim

X