Mei, 2022

21mei19:30Grote kerk te Harderwijk benefietconcert ten bate van Stichting PhilippusGrote kerk, Harderwijk

Meer

Details

Grote kerk te Harderwijk benefietconcert ten bate van Stichting PhilippusOp D.V. zaterdag 21 mei 2022 wordt er in de Grote kerk te Harderwijk een benefietconcert gehouden ten bate van Stichting Philippus met het thema volken in nood.

Aanvang en toegang benefietconcert Grote kerk te Harderwijk

De aanvang van het benefietconcert in de Grote kerk te Harderwijk is 19:30 uur. De kerk is open vanaf 19:00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen is €5,00 per persoon. De toegang voor kinderen tot 16 jaar is gratis. Er zal door de Stichting Philippus een collecte worden gehouden die bestemd is voor het voedseltransport van Nederland naar Oost-Oekraïne. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk op het kerkplein. Tijdens de pauze zal er koffie zijn.

U bent van harte welkom in de Grote kerk op het kerkplein 1 te Harderwijk.

Medewerkenden benefietconcert Grote kerk te Harderwijk

Tijdens het benefietconcert in de Grote kerk te Harderwijk wordt medewerking verleend door het Jongerenkoor Soli Deo Gloria onder leiding van Ton Adema. Ook wordt er medewerking verleend door het muzikale SonaTria van de familie Ploeg-Vinogradskaya en organist Niels Adema. De spreker is Dominee D.J. Budding.

Over dirigent Ton Adema

Ton Adema is in 1959 te Voorschoten geboren.

Hij studeerde orgel bij Ben Feij, Kees van Houten en Haite van der Schaaf. Hij rondde zijn studie Schoolmuziek af aan het Hilversums Conservatorium.

Ton is werkzaam als muziekdocent aan de Scholengemeenschap Pieter Zandt te Kampen. Hij is dirigent van koren en ensembles uit Kampen en omstreken. Als organist en dirigent werkt hij mee aan verschillende cd-opnamen.

Over dirigent Niels Adema

Niels Adema is in 1986 te Hilversum geboren. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg hij orgelles van Ton Adema. Daarna kreeg hij les van Toon Hagen in de Grote of Sint Michaëlskerk te Zwolle. Momenteel studeert hij hoofdvak orgel bij Reitze Smits aan de HKU.

Bij verscheidene orgelconcoursen viel hij in de prijzen. Daarnaast is hij werkzaam als docent muziek op het Van Lodenstein College te Kesteren en de Jacobus Fruytier scholengemeenschap te Rijssen. Ook is hij vanaf zijn vijftiende levensjaar organist in de Gereformeerde Gemeente te Kampen. Als dirigent en begeleider is hij actief bij verscheidene koren.

 

Tijd

(Zaterdag) 19:30

Locatie

Grote kerk, Harderwijk

Kerkplein 1

Organisator

Stichting Philippus

X