Noralie van Gurp en Duo 4 handen in de Koorkerk van Middelburg

Noralie van Gurp en Duo 4 handen in de Koorkerk van MiddelburgOp D.V. zaterdag 21 augustus 2021 wordt er een online concert georganiseerd door Duo 4 handen met Noralie van Gurp in de Koorkerk van Middelburg.

Aanvang concert met Noralie van Gurp

De aanvang van het concert in de Koorkerk van Middelburg met Duo 4 handen en Noralie van Gurp is om 20:00 uur. Dit concert is te zien op het Youtube kanaal van Peter Wildeman en via www.4handen.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan het bekijken van dit concert. Een donatie wordt wel op prijs gesteld.

Over het concert met Noralie van Gurp

Tijdens dit concert in de Koorkerk van Middelburg zal Noralie van Gurp de harp bespelen. Tenira Sturm is tijdens dit concert de soliste. Ook zal Duo 4 handen bestaande uit Peter Wildeman en Joost van Belzen hun medewerking verlenen.

Over Tenira Sturm

Tenira is op 3 augustus 1999 geboren in de Hofstad Den Haag.

Toen zij nog heel jong was werd het al duidelijk dat ze heel graag wilde zingen en hier ook aanleg voor had. Deze hobby is inmiddels verder uitgegroeid.

Interclassic Music Concours

In 2011 is Tenira op advies mee gaan doen met het Interclassic Music Concours (nu het Nederlands Premiere Concours). Deze periode is zij ook gestart met het volgen van zanglessen bij mezzosopraan /alt en zangpedagoge Annemarie Verburg uit Maassluis. Van het concours 2011 werd Tenira één van de winnaars. Hierna werd ze al vrij snel uitgenodigd mee te werken aan enkele concerten o.a. in Kruiningen, Yerseke, Kesteren, en Monster. Dit is inmiddels verder uitgegroeid.

Zanglessen

Sinds april 2013 volgt Tenira zanglessen bij sopraan en zangpedagoge Mirjam Feijer in Den Haag en is zij in september van dit jaar gestart met het volgen van pianolessen.

In januari 2013 is een eerste solo cd van Tenira opgenomen. Een tweede cd volgde in maart 2014 en half oktober van dit jaar werd  ook nog een kerstalbum uitgebracht.
Inmiddels (mei 2016)  is er een 4e album uitgekomen met als titel “To Believe”.

Vanaf September 2017 is Tenira begonnen met het geven van zanglessen voor kinderen van 6-14 jaar.

Zingen is haar passie en een bijzondere en heerlijke ontspanning waar ze echt van kan genieten.