Nieuwe kerk van Middelburg SGP Zeeland viert Verjaardag

Nieuwe kerk van Middelburg SGP Zeeland viert verjaardagOp vrijdagavond 2 november 2018 wordt er een concert gehouden in de nieuwe kerk van Middelburg. Vanwege het feit dat de SGP in Zeeland haar 100 jarig bestaan viert.

Aanvang en toegang 100 jarig SGP nieuwe kerk van Middelburg

De aanvang van het concert in de Nieuwe kerk van Middelburg is 20:00 uur. De kerk is om 19:30 uur open. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor de onkosten. Na afloop is er de gelegenheid voor een hapje en een drankje.

U bent van harte welkom in de Nieuwe kerk, Onder de Toren 1 in Middelburg.

Medewerkenden concert nieuwe kerk van Middelburg

Op dit SGP concert ter gelegenheid van 100 jaar SGP Zeeland wordt er medewerking verleend door de sprekers Kees van der Staaij, Menno de Bruyne en dominee Klaassen. Ook zullen de SGP jongeren een bijdrage leveren aan deze avond. Daarnaast zal er medewerking verleend worden door het 100 jaar SGP koor onder leiding van Peter Wildeman. De vleugel wordt bespeelt door Joost van Belzen. Verder wordt er medewerking verleend door het Robert Cekov orkest.

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Joost is als organist verbonden aan Jong Mannenkoor Salomo uit Goes, kinderkoor de kleine Lofstem uit Geldermalsen en het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht, Grace Ladies Choir uit Alblasserdam, Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren en diverse projectkoren.