Moordrecht Benefietconcert voor stichting Proplan

Moordrecht Benefietconcert voor stichting ProplanOp zaterdagavond 16 maart 2019 wordt er een benefietconcert gehouden  in Moordrecht voor Stichting Proplan.

Aanvang en toegang Benefietconcert Moordrecht

De aanvang van het Benefietconcert in Moordrecht is 19:30 uur. De kerk is om 19:00 uur open. De toegangsprijs voor volwassenen is €15,00. De toegangsprijs voor kinderen tot maximaal 12 jaar is €10,00.

U bent van harte welkom in de Hervormde Dorpskerk op het kerkplein 12 in Moordrecht.

Medewerkenden Benefietconcert Moordrecht

Laat u verrassen door de allermooiste koorklanken, zowel van graag gehoorde geestelijke muziek en licht klassiek maar ook eigentijdse songs en dit alles onder leiding van de dirigent Arjen Uitbeijerse. De algehele muzikale leiding is in handen van de nog jonge, maar toch al heel bekende Mark Brandwijk, die zelf ook achter de vleugel zit.

Daarnaast medewerking van: Christelijk Gemengd Koor Delfshaven en Interkerkelijk koor Sparkling Voices. Kees Dorst bespeelt het orgel. Regina Ederveen bespeelt de harp. Jantine Kalkman bespeelt de trompet. Trudi Bos bespeelt de fluit. Willemijn de Munnik is de solist. Jaap Klootwijk bespeelt het slagwerk en  percussie.

Over Jantine Kalkman

Jantine Kalkman werd geboren op 2 september 1991 in Ouderkerk aan den IJssel. Vanaf ongeveer 5 jarige leeftijd wilde ze graag trompet spelen. Op haar negende kreeg ze haar eerste trompetles en op haar tiende haar eigen trompet.

De lessen ontving ze van Karin Snel aan de muziekschool in Krimpen aan den IJssel. Vanaf 2003 speelt ze mee in de orkesten van de plaatselijke muziekvereniging Concordia. Eerst in het jeugdorkest en vanaf 2006 in de fanfare. Naast het spelen in een orkest speelt Jantine vaak met verschillende koren mee. Het begon met de koren van haar moeder, Ria van den Noort, en nu speelt ze ook vaak met andere koren mee.

Ook heeft Jantine al aan diverse cd-opnames in binnen en buitenland haar medewerking verleend. Ook heeft ze aan verschillende concertreizen deelgenomen. Onder andere naar Engeland, Canada, Duitsland, Amerika, Frankrijk en Zuid-Afrika. In mei 2013 staat er een concertreis gepland naar Parijs. Daar zal Jantine Kalkman samen met the Martin Mans BAND (en als zangeres in Vocal Group Voice) concerten geven in de Notre Dame en de St. Eustache.