Maria Magdalenakerk te Goes jubileumconcert Hollands Jongerenkoor

Maria Magdalenakerk te Goes jubileumconcert Hollands JongerenkoorOp d.v. zaterdag 15 juni 2019 wordt er een jubileumconcert van het Hollands Jongerenkoor gehouden in de Maria Magdalenakerk te Goes.

Aanvang en toegang Maria Magdalenakerk te Goes

De aanvang van het concert in de Maria Magdalenakerk te Goes is om 19:30 uur. De toegangsprijs is €7,50 voor een volwassenen. Kinderen betalen €2,50 toegang. Gezinnen kunnen een gezinskaart afnemen deze kost €20,00.

Tijdens het concert zal er een collecte worden gehouden voor de stichting Jeugdbond Gereformeerde Gemeente.

Medewerkenden concert Maria Magdalenakerk te Goes

Aan het concert in de Maria Magdalenakerk te Goes wordt medewerking verleend door het Hollands Jongerenkoor 10 onder leiding van Peter Wildeman. Joost van Belzen bespeelt het orgel. Mark Brandwijk bespeelt de vleugel en Wilhelm Groenendijk bespeelt de trompet. De leiding van de avond is in handen van de heer G.J. Baan.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”.

Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.