Jozefkerk van Assen zomerconcert met Martin Mans Formatie

Jozefkerk van Assen zomerconcert Urker Mans formatieOp zaterdag 15 september 2018 wordt er een zomerconcert gehouden met de Martin Mans Formatie in de Jozefkerk van Assen

Aanvang en toegang concert Jozefkerk van Assen

De aanvang van het concert in de Jozefkerk van Assen is om 19:30 uur. De toegangsprijs voor volwassen is € 17,50. Leden van de PCOB, KBO en ANBO betalen €13,00. De toegangsprijs voor kinderen tot en met 11 jaar is € 5,00. Tijdens dit concert is het thema op reis.

U bent van harte welkom in de Jozefkerk op de Collardslaan 2A in Assen.

Aan het concert in de Jozefkerk van Assen wordt medewerking verleend door de Martin Mans Formatie onder leiding van Martin Mans. Mark Brandwijk bespeelt het orgel en de piano.

Over de Martin Mans Formatie

Alweer ruim 16 jaar geleden is ons ensemble vanuit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” onder de naam Mannenensemble De Gouwestem opgericht.

In 2006 heeft bovengenoemd ensemble een eigen naam aangenomen en is onder de nieuwe naam The Martin Mans Formation (TMMF) en o.l.v. Martin Mans verder gegaan.

TMMF is intussen uitgegroeid tot een 19-tal goed getrainde zangers onder de bezielende leiding van Martin Mans en zijn er 6 Cd’s uitgebracht. Ook voor 2017 staat weer een CD-opname op het programma.

TMMF is een veel gevraagd ensemble. Voor 2017 is de agenda goed gevuld en staan weer prachtige concerten gepland. In maart beginnen we met een serie Passie en Paasconcerten met de VocalGroup Voice (ook o.l.v. Martin Mans) en een aantal Passie en Paascconcerten met CWM De Gouwestem. Verder in het jaar staan een serie concerten op de agenda met Lucas Kramer en met Nan van Groeningen. Ook wordt TMMF gevraagd voor deelname aan zangdiensten in het land.

Bijzonder is dat TMMF opnieuw is gevraagd deel te nemen aan de Dienst met Belangstellenden op kerstavond in het concertgebouw in Amsterdam en gaan we optreden in De Doelen in Rotterdam met o.a. De Gouwestem. Houd de agenda in de gaten!

In de afgelopen jaren heeft TMMF verschillende buitenlandse concertreizen gemaakt naar o.a. Canada, Parijs, Wenen, Engeland. Ook in Nederland

zijn schitterende concerten gegeven met vooraanstaande solisten en begeleiders.

De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. Ook de negrospirituals worden met volle overgave gezongen.