Joriskerk van Amersfoort met Groot Najaarsconcert

Joriskerk van Amersfoort Groot NajaarsconcertOp vrijdagavond 23 november 2018 wordt er een Groot Najaarsconcert gehouden in de Joriskerk van Amersfoort.

Aanvang en toegang Joriskerk van Amersfoort

De aanvang van het concert in de Joriskerk van Amersfoort is 20:00 uur. De kerk is om 19:15 uur open. De toegangsprijs voor volwassenen is €8,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hiervoor is de toegang gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor de kerk in actie.

U bent van harte welkom in de Joriskerk op het Hof 1 in Amersfoort

Medewerkenden concert Joriskerk van Amersfoort

Aan het concert in de Joriskerk van Amersfoort wordt medewerking verleend door Mannenkoor Noord-West Veluwe in Nijkerk onder leiding van Martin Mans. Daarnaast wordt er medewerking verleend door Young Ladies Choir Haddasah uit Krimpen aan de IJssel onder leiding van Ria van den Noort. Jantine Kalkman bespeelt de trompet. Martin Zonnenberg bespeelt het orgel. Lucas Kramer is de solist. Marjolein de Wit bespeelt de dwarsfluit. Mark Brandwijk bespeelt de piano en Jaap Klootwijk het slagwerk.

Over Mark Brandwijk

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.

In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.
Tot medio 2012 was Mark begeleider van het Hollands Kinderkoor “Hadassah” en Kinder- en Meisjeskoor “Blijde Klanken”.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”. Daarnaast is hij een veelgevraagd begeleider bij andere koor- en instrumentale concerten en heeft hij al met veel bekende musici samengewerkt. Ook is hij reeds twee keer op concertreis naar Canada geweest.

Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”. Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.