Joodse muziek zaterdagmiddag 30 maart 2019 in de Trinitatiskapel Dordrecht

Joodse muziek in de Trinitatiskapel DordrechtOp zaterdagmiddag 30 maart 2019 wordt er bijzonder mooie Joodse muziek uitgevoerd in de sfeervolle Trinitatiskapel te Dordrecht.

Het concert wordt verzorgd door organist en pianist Jan Peter Teeuw, Peter Koetsveld, klarinet en violiste en klassiek geschoold zangeres Alisa van Dijk als 3e concert in de Alisa van Dijk concertserie 2019.

Over het concert met Joodse muziek in Dordrecht

Er klinkt muziek van beroemde Joodse componisten ook zal er schitterende muziek klinken voor klarinet solo. Peter zal namelijk deze middag ook zijn nieuwe dubbel cd ‘Roots!’ presenteren en zal mooie muziek van Bach, Bon en Curtis laten horen.

Alisa, Jan Peter en Peter hebben veel affiniteit met Joodse muziek. Ze concerteren regelmatig met elkaar.

Alisa en Peter studeerde allebei aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en zijn beiden werkzaam als uitvoerend musicus. In april 2018 mocht Alisa in Dordrecht als soliste optreden bij de Yad Vashem herdenking.

Jan Peter is naast organist en pianist werkzaam als componist en dirigent. Onlangs heeft hij een prachtig kerstoratorium ‘De Belofte Vervuld”.

De akoestisch mooie ruimte is uitermate geschikt voor Joodse muziek. U kunt deze middag ook genieten van solo’s en samenspel van de musici op orgel, piano, viool en klarinet. Alisa gaat ook enkele liederen solo zingen met begeleiding van Jan Peter en Peter.

Aanvang en toegang concert met Joodse muziek

De kerk bevindt zich aan de Vriesestraat 22 te Dordrecht. U bent van harte welkom!

U kunt voor een voordelig tarief parkeren in de nabijgelegen parkeergarage aan de Visstraat. Ook is de kerk makkelijk per fiets te bereiken.

De aanvang van het concert is 15:30 uur. De toegang is gratis wel is er een collecte voor de onkosten.

Het programma wordt toegelicht door de musici.

Na afloop is de nieuwe cd van Peter te koop en diverse cd’s van Jan Peter.