Sfeervol instrumentaal concert Hervormde Kerk Voorthuizen

sfeervol instrumentaal concert voorthuizenIn Voorthuizen wordt op zaterdag 18 november 2017 in de Hervormde kerk een sfeervol instrumentaal concert georganiseerd.

Aanvang en toegang sfeervol instrumentaal concert

De aanvang van het instrumentaal concert is 19:30 uur. De deuren van de kerk zijn open vanaf 19:00 uur. De toegangsprijs is €6,00 voor volwassenen en €3,00 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het adres van de kerk voor het is: Den Berglaan 79 te Voorthuizen. U kunt dicht bij de kerk parkeren.

Medewerkenden

Aan het concert werken de volgende musici mee:

  • Alisa van Dijk op de viool.
  • Jaap Eilander op de vleugel
  • Jos Moeke op het orgel
  • Rianne van Klaveren op de dwarsfluit

Over Jaap Eilander

Jaap Eilander volgde pianolessen bij Bernhard van Berkel te Apeldoorn. En bij Mark van Hooff aan de muziekschool in Deventer.Hij vervolgde zijn studie bij Herman Riphagen te Heerde en bij Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Jaap Eilander is een veel gevraagd begeleider bij koren en zangers. Daarnaast vormt hij diverse duo’s, onder andere met zijn vader organist Peter Eilander.

Ook het solorecital is een belangrijk onderdeel van zijn concertpraktijk.

In 2008 werkte Jaap mee aan de opening die de toenmalige koningin Beatrix verrichtte van het Nationaal Muziekkwartier in Enschede. Deze opening werd rechtstreeks uitgezonden op televisie.

Als pianodocent heeft Jaap Eilander in 2013 een eigen lespraktijk in Deventer opgezet voor kwalitatief hoogstaand piano onderwijs.

Over Alisa van Dijk

Alisa begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was.

Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada, waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver.

Alisa heeft veel ervaring opgedaan als uitvoerend musicus in solo- en kamermuziekrecitals en in orkestverband, zowel in Canada als in Nederland.

In 2012 keerde Alisa terug naar Nederland om viool te studeren bij Ilona Sie Dhian Ho. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium. De laatste jaren treedt ze ook op als zangeres.

Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent. Tevens heeft ze de Master Muziek Pedagogiek afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij viool en zang studeerde, o.a. met Liesbeth Ackermans (viool), en Kees-Jan de Koning (zang). Ze bespeelt een Viotti Stradivarius viool gemaakt door Hermann Janzen uit Mission, B.C. in Canada.