November, 2021

27nov20:00Uniek koralenconcert DVS MarchingbandNieuwe kerk, Katwijk aan Zee

Meer

Details

Uniek koralenconcert DVS MarchingbandEen grote wens van veel Katwijkse muziekliefhebbers gaat binnenkort in vervulling. De Marchingband van DVS gaat op veler verzoek op zaterdagavond 27 november 2021 een speciaal koralenconcert geven de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat in Katwijk.

Aanvang en toegang uniek koralenconcert

Een uniek koralenconcert volledig gevuld met koraalmuziek uit binnen- en buitenland. De Marchingband wordt begeleid door de bekende Katwijkse organist Hugo van der Meij. De aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar via de webshop van DVS. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Ancora Adviesgroep.

Zolang de voorraad strekt zijn de kaarten voor dit éénmalige concert te bestellen via de webshop van DVS: www.dvskatwijk.nl. De geldende corona-maatregelen zijn op het evenement van toepassing.

Over De Marchingband van DVS

De Marchingband van DVS staat in Nederland en ver daarbuiten natuurlijk bekend om hun mars- en showmuziek, hun strakke formaties en flitsende shows. Maar veel fans genieten ook als DVS met haar warme sound bij sommige gelegenheden koraalmuziek ten gehore brengt.

Voor een optreden speelt het orkest altijd in met een koraal. Wat veel mensen niet weten is dat ook elke repetitie in het clubgebouw, onder leiding van hun bekende dirigent Rob Balfoort, wordt geopend met koraalmuziek. Ideaal om de blaasinstrumenten warm te krijgen en een goede training voor de toonvorming.

Speciaal uniek koralenconcert

Op veler verzoek gaat de Marchingband nu een flink aantal koralen uit binnen- en buitenland samenvoegen voor een speciaal éénmalig concert in de Nieuwe Kerk. Deze kerk is door haar akoestiek zeer geschikt om het publiek te laten genieten. De Marchingband wordt begeleid door Hugo van der Meij. Van der Meij is koordirigent, koorbegeleider op orgel en piano en geeft regelmatig solo-orgel-concerten. Een aantal koralen zullen dan ook samen met orgel worden uitgevoerd. Een greep uit de bekende titels:  More Love to Thee, Honor, Hallelujah, Calon Lan en All is Well. Een unieke belevenis voor liefhebbers van koraal- en orgelmuziek.

 

Tijd

(Zaterdag) 20:00

Locatie

Nieuwe kerk, Katwijk aan Zee

Voorstraat 79

Organisator

Chr. Muziekvereniging DVS Katwijk

X