De Wijnstok te Dordrecht nieuwjaarsconcert met Alisa

De Wijnstok te Dordrecht nieuwjaarsconcertOp zaterdagmiddag 12 januari 2019 wordt in De Wijnstok te Dordrecht een nieuwjaarsconcert gehouden met Alisa van Dijk.

Aanvang en toegang nieuwjaarsconcert De Wijnstok te Dordrecht

De aanvang van het nieuwjaarsconcert in De Wijnstok te Dordrecht is 15:00 uur. De kerk is vanaf 14:30 uur open. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten. U kunt parkeren gratis op het parkeerterrein voor de kerk.

Kerkgebouw ‘de Wijnstok’ staat aan de Dubbelsteijnlaan West 70 te Dubbeldam/Dordrecht.

Allen van harte welkom! Na afloop onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje!

Medewerkenden nieuwjaarsconcert De Wijnstok te Dordrecht

Aan het concert in De Wijnstok te Dordrecht wordt medewerking verleend door Alisa van Dijk met viool en zang. Arjan versluis bespeelt het orgel en de piano. Johan den Hoedt bespeelt het orgel en Jeanette Jelier – Den Hoedt bespeelt de dwarsfluit.

Laat u verrassen door de afwisseling en de fraaie muzikale klanken. U hoort deze middag twee orgels, de piano, de viool, de fluit en de menselijke stem. U krijgt ook een toelichting te horen over de muziekstukken en u krijgt prachtige improvisaties te horen. Ook hoort u stukken uit de tijd van de Synode. Ode aan 400 jaar Synode ook tijdens dit feestelijke concert.

Over Alisa

Alisa begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada, waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan de Universiteit van British Columbia in Vancouver.

Ze studeerde daar onder andere bij Paul Kling. Ze nam ook deel aan een aantal gerenommeerde masterclasses, zoals het Banff International Festival, het Orford Arts Centre en het Mozarteum in Salzburg.

Violist en zangeres

Alisa heeft veel ervaring opgedaan als uitvoerend musicus in solo- en kamermuziekrecitals en in orkestverband, zowel in Canada als in Nederland. In 2012 keerde Alisa terug naar Nederland om viool te studeren bij Ilona Sie Dhian Ho. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium. De laatste jaren treedt ze ook op als zangeres.

Docent

Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent. Tevens heeft ze de Master Muziek Pedagogiek afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij viool en zang studeerde, o.a. met Liesbeth Ackermans (viool), en Kees-Jan de Koning (zang). Ze bespeelt een Viotti Stradivarius viool gemaakt door Hermann Janzen uit Mission, B.C. in Canada.