Christelijk gereformeerde kerk van Zeist met gemengd koor Jaazanja

Christelijk gereformeerde kerk van Zeist met gemengd koor JaazanjaKomt u ook op woensdag 9 oktober 2019 naar de koor- en samenzangavond in de Christelijk gereformeerde kerk van Zeist?

Aanvang en toegang Christelijk gereformeerde kerk van Zeist

Deze zangavond wordt gehouden in de Christelijk Gereformeerde Kerk op de Bergweg 32 in Zeist en heeft als thema: Gods trouw aan Israël. Aanvang van het concert in de Christelijk gereformeerde kerk van Zeist is om 20.00 uur.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is vrij. Er is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een boekentafel zijn. De avond is ten bate van Stichting christenen voor Israël.

Medewerkenden concert Christelijk gereformeerde kerk van Zeist

De zangavond wordt geopend door dominee J. Hoefnagel. De muzikale medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd Koor Jaäzanja uit Woudenberg onder leiding van Martin Verhagen. De organist is Gert-Jan Westerhof en de meditatie wordt verzorgd door dominee Henk Poot.

Christelijk Gemengd Koor Jaäzanja


Jaäzanja is een christelijk gemengd koor opgericht voor een brede groep zangers. Het koor heeft zijn oorsprong binnen de Hersteld hervormde gemeente van Woudenberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Psalmberijmingen en Geestelijke liederen van zowel oude als nieuwe componisten. Het koor repeteert elke 2 weken op dinsdag en heeft altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste leden.

Over de dirigent Martin Verhagen

Martin Verhagen (1982) kreeg reeds op jonge leeftijd orgellessen van zijn vader. Zijn studie werd voortgezet bij Jaap Boer, organist van de Gereformeerde Gemeente te Zwijndrecht en wijlen Jan Bonefaas, in leven organist van de Grote Kerk te Gorinchem.

Hij is dirigent geweest van Gemengd Koor “Met Hart en Stem” te Veenendaal. Hij is organist geweest van de Geref. Gem. te Zwijndrecht (Vierdag, 17/ll/P) en tot 1 november 2007 van Geref. Gem. te Veenendaal (Steendam 29/ll/P). Ook heeft Martin diensten begeleid in de erediensten te Majoshaza in Hongarije.