Chloë Elsenaar en Duo 4 handen vanuit de Augustijnenkerk te Dordrecht

Chloë Elsenaar viool en Duo 4 handen vanuit de Augustijenkerk te DordrechtOp zaterdag d.v. 22 mei 2021 houdt Chloë Elsenaar samen met Duo 4 handen een online concert vanuit de Augustijnenkerk te Dordrecht.

Aanvang concert Chloë Elsenaar en Duo 4 handen

De aanvang van het concert met Chloë Elsenaar en Duo 4 handen is 20:00 uur. U kunt dit online concert bekijken via Youtube van Peter Wildeman en van Joost van belzen en via de website www.4handen.nl

Aan het concert wordt medewerking verleend door Duo 4 handen bestaande uit Peter Wildeman en Joost van Belzen. Cloë Elsenaar bespeelt de viool.

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Koren

Joost is als organist en pianist verbonden aan diverse koren zoals het Het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht, Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren, Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen en Het Hollands Mannen Ensemble.

Samenwerkingen

Joost werkt veelvuldig samen met Peter Wildeman. Zij vormen samen het duo “4-handen”. In maart 2008 is hun eerste CD opgenomen. In juli 2009 gaf het duo een concert in de USA. Verder speelt Joost veelvuldig in binnen en buitenland. Hij gaf concerten in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Amerika. De meest bijzondere ervaringen zijn voor Joost de concerten in de Dom van Keulen en de St. Eustache in Parijs.

Docentschap

Joost is ook werkzaam als muziekdocent op het Gomarus Scholengemeenschap in Zaltbommel. en werkt voor uitgeverij W&B. Joost studeerde aan de Schumann Akademie in Utrecht. Tegenwoordig studeert hij aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten.