Cd U die mij geschapen hebt

Cd U die mij geschapen hebtPeter Wildeman speelt op de Yamaha-vleugel 26 liederen die met de geboorte van nieuw leven te maken hebben: U die mij geschapen hebt. Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld kraamvisite. Speciaal hiervoor hebben we de prijs laag gehouden!

Tracklist van deze cd U die mij geschapen hebt

Op de cd U die mij geschapen hebt waarbij Peter Wildeman speelt op de Yamaha-vleugel zijn de onderstaande liederen opgenomen.

1. U die mij geschapen hebt
2. Psalm 139
3. Ik leg de namen van mijn kinderen
4. Laat de kind’ren tot Mij komen
5. Mijn lieve kleine kindje
6. Op mijn trouw verbond (Psalm 81)
7. ‘k Ben een Koninklijk Kind
8. De Heere zegene U
9. Hun die Zijn verbond en woorden (Psalm 25)
10. Doorgrond mijn hart
11. Hoger dan de blauwe luchten
12. U mijn Verbondsgod noemen (Psalm 31)
13. Voetstappen in het zand
14. ‘k Stel mijn vertrouwen
15. Zijn trouw rust zelfs op het late nageslacht (Psalm 103)
16. Eens brachten de moeders de kinderen tot Jezus
17. Jezus is de goede Herder
18. Handjes gevouwen
19. God zal Zijn waarheid nimmer krenken (Psalm 105)
20. Er gaat door alle landen
21. Zie ik sterren aan de hemel staan
22. Lees je bijbel, bidt elke dag
23. Gedenkt Hij Zijns verbonds gestadig (Psalm 111)
24. Onder de schaduw van Zijn vleugels
25. Uit kind’ren, ja, uit zuigelingen monden (Psalm 8)
26. How deep is Fathers love

De prijs van deze cd is €6,95 per stuk.

Bestel deze cd nu

Beluister dit album via Familystream

familystream

 

Over Peter Wildeman

Peter Wildeman is geboren te Lisse in 1972.Hij begon zijn orgellessen op 7-jarige leeftijd bij Leen Schippers.

Opleiding

Na de lagere school werd hij al organist bij diverse koren, zoals het meisjeskoor de Jonge Lofstem en mannenkoor Datheen. Jan Bonefaas in Gorkum leerde Peter de beginselen van het componeren, terwijl Nan de Cock (pianodocente uit Lisse) Peter aanleerde dat pianotechniek anders is dan orgeltechniek. Tijdens de Meao-periode in Amersfoort kreeg Peter wekelijks koordirectielessen van Cees het Jonk. Tegelijkertijd zanglessen op de muziekschool te Lisse. Op de Schumann-Akademie in Amsterdam kreeg zijn ontwikkeling een verdieping.

Organist en dirigent

Door de Vereniging Organisten Gereformeerde Gemeente werd hij gekozen als kerkorganist in de Gereformeerde Gemeente te Lisse.

Vanaf zijn 20e dirigeerde Peter diverse koren. Momenteel is hij dirigent van de volgende koren: Jongerenkoor Lois, Jongerenkoor Ons Eiland, Het Hollands Jongerenkoor, Jong Mannenkoor Salomo, Jong Dameskoor Shira, Amazing Grace Choir, Jongerenkoor Cantilena en Jeugdkoor Asaf uit Werkendam.

Hij is begeleider bij diverse koren zoals het Groot Klassiek Koor en het Groot Reformatiekoor.koren Deo Juvante uit Kesteren.

Muzikaal Duo en uitgever

Samen met Joost van Belzen treedt hij zeer regelmatig als muzikaal duo op. Als directeur van uitgeverij Interclassic Music brengt hij jaarlijks zoʼn 25 cdʼs op de markt, niet alleen van hemzelf maar ook van andere musici. Peter heeft als slogan: ʻZelf heb ik een kans gehad, die misgun ik andere, jongere musici ook niet.ʻ Peter Wildeman zijn muziek wordt all over the world gehoord, maar bijzonder in Nederland. Zijn muziek wordt zeer regelmatig uitgezonden op de (digitale) media.

Kerkorganist en concerten

Peter is kerkorganist in de Ger. Gemeente van Tholen, waar hij het prachtige van Oeckelen-Steendam- orgel bespeelt. Peter geeft jaarlijks een groot aantal internationale concerten. Jaarlijks geeft hij een tour in Canada en de USA. Daarnaast doet hij landen aan als Belgie, Frankijk, Duitsland, Tsjechie, maar ook landen als Israël en Groot Britannie. Het instrumentale album: wereldberoemde instrumentale melodieën, werd met goud bekroont, en is inmiddels platina. Dankzij de digitalisering zijn al Peters Cd-albums digitaal te beluisteren via Familystream.