Cd: Liefde maakt verschil van Lisanne Leeuwenkamp

Cd Liefde maakt verschil van Lisanne LeeuwenkampVan Lisanne Leeuwenkamp mochten we de nieuwe cd beluisteren. Het is weer een prachtige cd geworden.

Over de nieuwe cd van Lisanne Leeuwenkamp

Het thema is liefde, wat de titel al doet vermoeden, Liefde maakt verschil. Alle 12 nummers gaan dus over de liefde, tussen God en de mens, maar ook van de mens naar Hem.

De nummers zijn allemaal wel overwogen gekozen, dat kun je merken. Ze passen goed bij elkaar en klinken bijzonder mooi, zoals zij ze hier neer zet.

Joost van Belzen bespeeld het orgel en Wim de Penning de synthesizer, mooie combi.

Nummers die u bijvoorbeeld echt even moet horen zijn bijvoorbeeld, Soms is liefde… en Witter dan sneeuw, dan bent u echt om!Het laatste nummer, Avondlied is ook een prachtige afsluiting van deze plaat. Al met al: Echt een aanrader.

Tracklist van de nieuwe cd van Lisanne Leeuwenkamp

Op de nieuwe cd van Lisanne Leeuwenkamp met de titel Liefde maakt verschil worden de onderstaande liederen gezongen.

 1. Zo lief had God de Vader ons
  2. My gift
  3. De kracht van Uw liefde (instrumentaal)
  4. Kom maar bij Mij
  5. Witter dan sneeuw
  6. U bent aanwezig
  7. Above all (pianosolo)
  8. Soms is liefde…
  9. You are my all in all
  10. 10.000 reasons (instrumentaal)
  11. 1 Korinthe 13
  12. Avondlied

De prijs van deze cd is: €15,00.

Bestel deze cd nu

Over Joost van Belzen

Joost van Belzen werd op 16 augustus 1988 geboren in het Zeeuwse dorp Krabbendijke. Al snel bleek dat Joost een grote liefde had voor het orgel. Op 7-jarige leeftijd ontving hij dan ook zijn eerste orgellessen van Cees van der Hart.

Al op jonge leeftijd werkte hij mee aan concerten. Op 12-jarige leeftijd werd Joost tot kerkorganist benoemd in Kruiningen. Op 15- jarige leeftijd werd Kees van Eersel zijn orgelmeester.

Koren
Joost is als organist en pianist verbonden aan diverse koren zoals het Het Hollands Jongerenkoor.

Daarnaast is Joost dirigent van Mannenkoor Elim uit ’s-Gravenpolder, Chr. Gemengd Eilandenkoor uit Zierikzee, Mannenkoor D.E.V. uit Barendracht,  Christelijke Zangvereniging Deo Juvante uit Kesteren, Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Rhenen en Het Hollands Mannen Ensemble.

Samenwerkingen
Joost werkt veelvuldig samen met Peter Wildeman. Zij vormen samen het duo “4-handen”. In maart 2008 is hun eerste CD opgenomen. In juli 2009 gaf het duo een concert in de USA. Verder speelt Joost veelvuldig in binnen en buitenland. Hij gaf concerten in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Canada en Amerika. De meest bijzondere ervaringen zijn voor Joost de concerten in de Dom van Keulen en de St. Eustache in Parijs.

Docentschap
Joost is ook werkzaam als muziekdocent op het Gomarus Scholengemeenschap in Zaltbommel. en werkt voor uitgeverij W&B. Joost studeerde aan de Schumann Akademie in Utrecht. Tegenwoordig studeert hij aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten.