Cd: Hoe groot is Uwe macht een bevrijdingsconcert

cd hoe groot is uwe machtTitel van deze cd is: Hoe groot is Uwe macht. Het is een live opname van het bevrijdingsconcert dat gegeven is door Garder Mannenkoor onder leiding van Sjaak van Wijngaarden.

Het betekend niet dat deze alleen gedraaid kan worden rond 27 april en 5 mei. Nee, zeker niet.

Uiteraard vieren de oranje liederen de boventoon, maar er staan ook voldoende andere mooie liederen op. Neem bijvoorbeeld: De Heer is mijn licht, naar Psalm 27. Heerlijk lied!

Er staat ook voldoende samenzang, zodat het lekker afwisselend is.

Meewerkenden aan deze cd zijn: Marco den Toom, orgel, Johan Bredewout, piano, Arjan & Edith Post, trompet, Willemien van der Hoek-Veldman, viool en Annemarie Langerak-Mons, dwarsfluit.

Dit staat garant voor schitterende muzikaliteit, wat het zeker is geworden! Al met al een heerlijke cd!

Tracklist cd Hoe groot is Uwe Macht

Op deze cd Hoe groot is Uwe macht staan de onderstaande tracks.

 1. Intro: Gelukkig is het land
  2. Samenzang Psalm 66 : 5 en 6
  3. De Heer’ is mijn licht (Psalm 27)
  4. Bede voor het vaderland
  5. Al wat adem heeft (Psalm 150)
  6. Muzikaal intermezzo Komt nu met zang
  7. Samenzang Komt nu met zang : 1 en 3
  8. Psalm 68 : 10 en 16
  9. Herr, Deine Güte reicht so weit
  10. Samenzang Neêrland en oranje
  11. Wilhelmus
  12. God onzer vaad’ren
  13. Samenzang Psalm 3 : 4

De prijs van de cd is: €14,90

Bestel deze cd nu

Over het Garder Mannenkoor

Het Garder Mannenkoor is opgericht in april van het jaar 2015. Vanaf september in dat jaar repeteerde het koor in het kerkelijk centrum ‘De Rank’ te Garderen. Enkele weken later was de ruimte daar te klein en verhuisde het koor naar de locatie aan de Speulderbosweg, het gebouw van de Gereformeerde Kerk in Garderen.

Het koor bestaat momenteel uit 60 leden in de leeftijd van 18 tot 75 jaar en het ledenaantal neemt nog steeds toe. Het Garder Mannenkoor is een koor dat leden heeft uit Garderen en de verre regio, zoals de dorpen Elspeet, Uddel, Kootwijkerbroek, Putten, Ermelo, Harskamp en Barneveld. Onze wens is dat er nog veel plaatsen bij zullen komen…!

Wekelijks repeteert het koor op maandagavond onder leiding van Sjaak van Wijngaarden. Het repertoire bestaat uit psalmen, gezangen en vaderlandse liederen. De repetitieavonden hebben een gezellige sfeer, maar er wordt ook stevig geoefend. Middels de zangkunst wil het koor Gods Woord uitdragen in het besef dat alleen God kan geven wat daarvoor nodig is.