Cd Belofte met Joanne Zwartbol

cd Belofte met Joanne ZwartbolOp deze nieuwe cd de belofte zingt Joanne Zwartbol een divers palet van psalmbewerkingen en geestelijke liederen.

Daarbij wordt ze begeleid door Jaap Kramer op de vleugel. De musicus Marco Hoorn bespeelt de gitaar. Robert Cekov bespeelt de viool. Een hele afwisselende plaat waarbij zang en een aantal mooie instrumenten worden gecombineerd. Dat is dus zeker de moeite waard!

Over de tracklist van de cd Belofte

Op deze cd met de titel belofte worden een aantal diverse liederen door de vier musici ten gehore gebracht. Door de verschillende instrumenten is er ook behoorlijk wat afwisseling. Hieronder de lijst met deze liederen.

1. Een toekomst vol van hoop – H. Maat/A. Roest

2. Toch dichtbij – M. Zonnenberg

3. Als de nacht valt in je leven – McBroom

4. Als een hert dat verlangt naar water (instrumentaal) – M. Nystrom

5. Gebed om zegen – H. Maat

6. Psalm 141 (Marco Hoorn) – M. Hoorn

7. Als wij scheiden gaan – Vangelis/W. A. den Hertog

8. Wees genadig – S. Merkel/A. Wiersma/A. Wouters

9. Ladies in lavender (instrumentaal) – traditioneel

10. Meer dan rijkdom – L. LeBlanc/P. Batoche/E. Zuiderveld-Nieman

11. Uit de diepten (Psalm 130) – R. van den Berg

12. Verberg mij nu – R.Morgan

13. Wil o Heiland troost mij geven – O. Skillis

De prijs van deze cd is €15,00 per stuk.

Bestel deze cd nu

Over Jaap Kramer

Als pianist en organist is Jaap veelgevraagd begeleider van gemeentezang en koren. Zangers begeleiden vraagt om een dienende en ondersteunende manier van spelen is Jaaps visie: “Zo af en toe hoor ik pianisten of organisten een koor, gemeente of solist begeleiden en krijg ik de indruk dat de musicus misschien meer met zijn eigen spel bezig is dan met het totaal waarin hij of zij een ondersteunende rol heeft. Vaak met de beste bedoelingen waarschijnlijk. Toch maak ik liever een andere keuze. Ik wil graag als begeleider ten dienste staan van de zangers die ik begeleid. Dat is mijn visie. En daarin probeer ik zeker een extra muzikale laag te leggen, maar neem ik de boel nooit over.”

Als pianist/organist treedt Jaap wekelijks op in binnen- en buitenland. Zowel in de klassieke muziek als in de meer moderne gospel is hij actief. Ook maakte hij enkele orgel-cd’s en is hij regelmatig te horen bij Nederland Zingt van de EO.